Divehut's Accommodatie

002

VERBLIJF in een van onze net gerenoveerde kamers, studios of appartementen en begin uitgerust en fris aan een nieuwe dag op Bonaire ! 

Al onze accomodatie is schoon, comfortabel en smaakvoil gedecoreerd. Airconditioning , WiFi en douche met warm water zijn standaard. De studios en appartementen beschikken bovendien over een compleet ingerichte keuken, waarin je prima maaltijden kunt bereiden. more........

 

 Divehut's Eten & Drinken

divehut Bonaire bbq

BEGIN de dag met een lekker en gezond ontbijt of geniet van onze eiland-beroemde BBQ avond.

Lekker eten, leuke mensen, ijskoude drankjes: geniet van DiveHut's ontspannen sfeer ! more...

 Divehut's Pakketten & Aanbiedingen

divehut_car

Spaar tijd en geld en doe je voordeel met onze speciale duikpakketten.

Accomodatie, pickup truck met CDW verzekering, onbeperkt lucht/lood/Nitrox en belastingen. Alles inbegrepen in 1 totaalprijs, dus geen verrassingen meer !    more........

 Dive Hut Bonaire
PDF Afdrukken E-mailadres

‘Bon Bini’ bij de Dive Hut!011

‘ Dive Hut Bonaire‘ is een  spannend en uniek concept op Bonaire.       

Een klein, intiem en budget vriendelijk hotel.

Het is niet aan de waterkant of luxieus maar heeft een geweldige sfeer en geeft een goede service aan onze gasten. Onze lokatie is ten noorden van Kralendijk, het centrum van Bonaire, tussen 2 duikscholen van Wannadive, op loopafstand van het centrum, strand en duikscholen.

De 'Hut' heeft faciliteiten voor zelfs de veel eisende duiker, inclusief volledig gerenoveerde kamers, eigen duikruimte met 24 uur toegang, een leuk en gezellig restaurant en niet te vergeten een dakterras met een geweldig uitzicht over Bonaire.

Wij nodigen iedereen uit om een kijkje te nemen en te zien wat wij kunnen bieden !!.

 

 

facebook_logo_copy  tripadvisor